Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora

Hoteles videók
Íme, elkészült az első Hotel Végtelen-es videoklip; és mivel adásrészleteket is belevágtunk, a neve legyen rádióklip.Régóta terveztük már, hogy a sok mesélős cikk után némi képanyagot is közzéteszünk életünk napjaiból; fogunk még ezen sírni.


InterjúkA Partizánbál rádiós produkció (pontFM 88.1) fix.tv-s szereplése a frissen elkészült WERKFILM című (gúny)művészfilm alkotásuk kapcsán. (Ez is kissé gunyorosra sikeredett)


2007. február havában új ötlettel álltak elő a srácok. Folyamatos élő kapcsolatba léptek a hallgatókkal. Ez a Partizánbál forródrót.

A Partizánbál műsorvezetői eldöntötték, hogy elkészítik egy nem létező film werkfilmjét. Erről kérdezték a fix.tv munkatársai őket...

Fellépések
I. rész - A partizánok gitárt ragadtak és az Alcoholica zenekar felkérésére együtt elmuzsikálják a Metallica Seek and destroy című klasszikusátII. rész - A partizánok gitárt ragadtak és az Alcoholicával együtt játsszák el a Metallica Seek and destroy című remekét.Partizánbál az Alcoholicával. 2008. augusztus 26.

Videoklipek


A Partizánbál nevezetű formáció 2006-os, első videoklipje... (Ne felejtsük el, ez bizony egy rádióműsor...Zene: Pál Utcai Fiúk)

A Partizánbál nevezetű rádióshow adás közbeni pillanatait prezentáló videoklip...

Kultikus - ikonikus év volt a 2007-es, a műsor életében; a legjobb pillanatait szerkesztettük egybe ezennel...

Előkerült egy régi videó a hőskorból... Rendszeresen énekeltünk... Zene: Delhusa, Skorpió, Zorán

MikiMix - Miki nem énekel, majd jövőre...


A Partizánbál című rádióműsor 2005 augusztusától 2008 novemberéig több, mint harmincezerszer késztette sms írására a hallgatóit.Ezt a klipet" azoknak dedikáljuk, akik akárcsak egy sms-sel is hozzájárultak ehhez a szerény kis számhoz.

FilmekA Partizánbál című rádióműsor második filmes alkotása ez; ám ezúttal ne várjatok móka-kacagást, hiszen ez bizony egy vérbeli dokumentumfim... a 70-es évek Magyarországába utazunk ezennel...

WERKFILM I. rész - A werkfilm a partizánbál filmstúdió első alkotása, mellyel fricskát mutatnak az u.n. szakmának.

WERKFILM II. rész - A Werkfilm a Partizánbál filmstúdió első alkotása.