Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Ti írtátok - Egyszer volt...

2010.03.31.

Sziasztok.

Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.

Alant következik Jude írása:

Egyszer volt, hol nem volt…

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. A királynak volt három fia. A legidősebb MG, a középső Viora a legkisebb KissKálmán. Történt egyszer, hogy a király magához hívatta három fiát, majd így szólt hozzájuk: No Fiaim, ideje, hogy útra keljetek, keressetek magatoknak feleséget, hozzátok haza az országomba, és aki először fiú gyermeket fog nemzeni, azé lesz a királyságom.
A három fiú útra kelt hát, hogy eleget tegyenek apjuk akaratának. MG, aki egyébként bölcs volt, nagyjából annyit jegyzett meg ebből, hogy itt aztán nemzeni kell, nem is akárhogyan, abból fiú gyermek kell szülessen… A középső - Viora, megfontolt volt, amolyan értelmiségi gyerek, nem értette miért is kellene emiatt mozdulni akár egy métert is, de útra kelt ő is. A kicsi - KissKálmán, örült az ötletnek, hiszen elkezdhetett duhajkodni. Apja akaratát hallva rögtön tudta, hogy keresztül-kasul járja majd a birodalmat, és amit lehet élvezni fog belőle, de az eredeti cél nem igazán érdekelte.
MG talált magának feleségnek való arát, haza is vitte apja színe elé. Összeházasodtak, volt nagy dínom-dánom. Aztán a nászéjszaka, amiből a királyság nagyja hallani vélte a vőőő-őőőő-vőőő hangfoszlányokat, melyből tudni lehetett, hogy készül a trónörökös. Nem telt bele sok idő, MG és a fiatal feleség arra az elhatározásra jutott, hogy elválnak. Bejelentették a királyi családnak, mire a zord atya kitagadta a legidősebb fiát.
Ezután tért haza a középső fiú, aki nem hozott magával fehérnépet. Apja kérdőre vonta, mit csinált vándorlása során. A fiú előadta, hogy ő bizony nem nagyon keresgélt asszonyt, belekóstolt a rádiózásba. „A rádiózásbaaaa?? Mit merészelsz mondani fiam, nem feleséget kerestél, hanem rádióztál?? És mi az a rádió??” Kitagadta őt is a király.
A legkisebb fiú járta a birodalmat, duhajkodott. Rengeteg új barátja lett, akikkel rendre szédítették a lányokat, kihasználva, hogy ő a király fia, aki feleséget keres. Amikor már megunta ezt az életformát, hazatért, de feleséget ő sem vitt. Ugyanarra a sorsra jutott, mint két bátyja, neki is menni kellett az országból.
Összeült a három fiú, tanakodtak, mitévők legyenek. Vándorlásuk során sok próbát kiálltak, tele voltak élményekkel. Viora, aki akkor már belekóstolt a rádiózásba, kitalálta, hogy csináljanak rádióműsort. Azóta egy másik ország egyetlen kultrádióját vezetik. Mesélgetik az olykor nagyon tanulságos, olykor nagyon vicces történeteiket, kultrajzokat készítenek, és sok hallgatónak nevetést, örömöt visznek az életébe.
A király máig is él, ha meg nem halt, a Fiúk viszont halhatatlanok lettek…

Köszönjük Jude-nak, várjuk a további élménybeszámolókat, fiktív sztorikat, mindent, ami a műsorral, vagy velünk kapcsolatos, és megosztanátok másokkal - ez a honlap a Tiétek is.
Ide lehet karcolgatni: hotelvegtelen@radioq.hu

-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 3

3. Lulu
2010.03.31. 16:55:03
ez.. ez bizony nagyon zsíros lett:D
olvasásiélményorgazmusaim lesznek a végén, ha ilyen jók vagytok srác
2. ali.
2010.03.31. 13:31:33
Hátez király :D
˝vőőő-vőő˝ xD

jól
1. Jolika
2010.03.31. 09:05:42
Ez baromijó lett! :D Kéne írni egy 777 Partizán népmesés kötetet. Na jó, kezdetnek elég lenne 7 is, aztán 77, majd 777, és a határ a HotelVé