Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Ti írtátok - A találkozás

2010.06.23.

Sziasztok.

Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.

Figyelem! A Lenti cikk egy élménybeszámoló a legelső Hotel-Végtelen találkozóról. A legutóbbiról, vagyis a most vasárnapiról is kaptok hamarosan egy szép élménybeszámolót, mert rendhagyó és érdekes dolgok tanúi lehettek a jelenlévők. Bizony. (Ti is írjátok meg, milyennek láttátok!)

Alant következik metal89 írása:

A Találkozás

Ezen írásom ihletője a Hotel Végtelen találkozó. Nagyon örültem, hogy végre személyesen is találkozhattam kedvenc műsorvezetőimmel, sok hallgatótársammal, kikkel eddig maximum a honlapon kommunikáltunk. Volt, akit egyből megismertem, de volt, akinek be kellett mutatkoznia. Eleinte csak Vió-val, és Kálmánnal beszélgettem, majd Wratchildékhoz társultam, beszélgettünk fociról, zenéről, és egyebekről. Később MG asztaltársaságához csapódtam, közben természetesen olimpiai hokitorna elődöntője ment. Mikor Gábor elment a sapkákat átadni a nyerteseknek, Hobbitlány, Ribizlee és Vadri társaságához keveredtem, ott a regényemről értekeztem, de visszagondolva, kissé ügye-fogyott voltam, és zavarba hoztam a lányokat :). Mielőtt eljöttem volna, ismét csak „emzsi” történeteit hallgattuk és nevettünk. Örültem, hogy megismerhettelek titeket T. hallgatótársaim, és most megtapasztaltam, hogy nem feltétlenül kell alkohol ahhoz, hogy valaki jól érezze magát. Már hiányzik a társaságotok kedves hallgatótársaim. Ki merem jelenteni, hogy sokkal jobban éreztem magam, mint az osztálytársaim körében. Köszönet nektek, ennyi remek emberrel rég találkoztam, pedig oda úton kissé ideges voltam, de hamar feloldódtam. Valószínűleg életre szóló barátokat szereztem.
Bánhatja, aki nem tudott eljönni. De majd a következő találkozóra nagyobb helyet kell találni, mert szerencsére sokan voltunk.
Azt tényleg mulatságos volt látni, amikor megjelentek Pank-ék, és a sarokban ülők csak lestek, hogy vajon miért pont oda vette be magát a rockerek csoportja. A zenei kínálat viszont hagyott kívánni valót maga után, de ez legyen a legnagyobb gondunk.

© Gavalovits Sándor
alias metal89
2010. március 03. 22:31

Köszönjük metal89-nek, várjuk a további élménybeszámolókat, fiktív sztorikat, mindent, ami a műsorral, vagy velünk kapcsolatos, és megosztanátok másokkal - ez a honlap a Tiétek is.

Ide lehet karcolgatni: hotelvegtelen@radioq.hu


-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 4

4. Viora
2010.06.23. 18:24:20
Tessetek csak benézni a fórumokhoz, nyílt ott egy találkozós
3. Vodi
2010.06.23. 18:03:47
jó lett,nekem ez a pál völgyi találkozás volt az első, mármint a ˝találkozások listán˝ és érdekes volt hogy véget sem ért az összejövetel de már azon járt az eszem mikor lehetn
2. LP fan
2010.06.23. 13:37:07
Hamarosan írok én is egyet a másodikról is:D
1. Lulu
2010.06.23. 07:00:58
hihi:) ezdejó. Én már most várom a 3. Hotel Találkoz