Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Öludnáj

2012.07.17.

- Egy sms. Egyetlen sms! Az is három hete. Végleg lecsúsztunk, Gábor.

Gábor az ágyon feküdt, ha hallotta is, amit Viora mond, nem nagyon érdekelte.

- Emlékszel a sok-sok hallgatóra? Holdkorong, Dickinson, Rocker Miki, M. Csaba, Csiu, Zabos, Nóri, Chonty, Pank, Hobbitlány, Geryflash... sorolhatnám. Annakidején megtöltöttük a Rocktogont, ha találkozó volt, ma meg... Egy sms, az elmúlt három hét termése. Hagyjuk a sallangot! Unalmas a műsor. Egy kiégett Mónika Show-ra hasonlít, ugyanazokkal a poénokkal.

A lepukkant lakásban köröskörül üres konzervdobozok, lehúzott, félig leszakadt redőny, egy rágcsálóketrec, aminek a rácsait mintha kirágta volna hajdani lakója.

- Nézd meg ezt, Gábor.

Viora egy elsárgult újságot mutat az ágy felé.

- Egy egész oldal ebben a magazinban, egy másik hír a Pesti Est-ben. Nézd meg ezeket a dvd-ket, egy művészfilm, fesztiválgyőzelem, fellépések, tv-szereplések. Mind a múlt. A Partizánbál, Budapest egyetlen kultműsora régen véget ért.

...

- De meg fog változni minden, én...én beszéltem ma M. Csabával és Pankkal! Megkértem őket, hogy hallgassanak minket, és, most figyelj: azt mondták, lehet!! Tudod ez mit jelent? Újrakezdhetünk mindent!

...

- Gábor, figyelsz te rám? Gábor? Gábor!? GÁBOR!!?

- Kussojjámmá. Tíz percre ugatsz, nem tudok aludni.

...

- Öludnáj. Valójában így mondjuk. Nem aludni, hanem öludnáj.

Gábor, mint akit villám csapott meg, olyan gyorsan ült fel.

- Bazmeg, Te meg ki vagy?! Te nem is a Viora vagy bazmeg!!

És valóban nem, Viora édesdeden aludt már a saját szobájában. Kálmán szelleme állt a szobában.

- Öludnáj. Valójában így mondjuk. Nem aludni, hanem öludnáj. Te írástudatlan gyökér.

Majd, mint egy színes buborék a színtelenek között, kipukkadt, eltűnt, mintha ott se lett volna.






-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 12

2012.07.25. 13:15:59
Az a helyzet, hogy mindegy mit eszek, csak vadasan legyen elkészítve... érted? a vadas a kedvencem !!! ÉRTED? :-))) ÉRTED ?!?!?!? :-))))

HA-HHHA-HA-HA-HHAA-HA-HA-HA-HA-HHAAAAaaaa......

hú...
11. Viora
2012.07.23. 15:20:09
Igen, Pakisztáni rizsescsiga.

Egyébként tényleg nem a Kálmán írta a cikket, es
2012.07.23. 14:35:58
Bár én írtam volna, de nem :-(((

Egyébként mi van itt? Még mindig megy a műsor? Lassan egy éve leléptem és még mindig megvan? Őszintén szólva azt gondoltam, hogy nélkülem egy hét sem lesz hátra. EGY HÉT! És tessék.... Mindig azt gondoltam, hogy fontos pillér vagyok és most kiderült, kár volt disszidálni (bár mámorító).

Hamarosan olyan dolgok lesznek, amilyenek még nem voltak. Viora,
9. LiLee
2012.07.22. 18:47:04
Szerintem ezt Kálmán írta! :)
8. Nati
2012.07.20. 17:35:31
Öludnáj!
2012.07.18. 13:39:22
Fellelkesültem. Pedig eléggé öludnáj hangulatban vagyok
6. Zabos
2012.07.18. 09:35:21
geryflash, igazad van, lehet hogy pörgősebb és változatosabb volt, amig Kálmán itt volt, de most már nincs itt, el kell fogadni. Amúgy Vilma sem rossz, és a műsor sem lett rosszabb, csak átalakult egy
5. Viora
2012.07.18. 07:31:56
Bárki is írta, szerintem poén. Számomra annak tűnik.
Geryflash, ne tetézd!
2012.07.18. 06:37:39
Lehet, hogy ezzel mindenki tisztában volt, de csak éjjel vettem észre, hogy Just új adásokat töltött fel a topikjába, lehet csemegézni! Ami valahol nem jó hír, mert Just elvált, a gyerekeket a bíróság az asszonynak ítélte, emiatt ér rá ideiglenesen ilyesmivel foglalkozni...

M. Csaba, Te egy nagyon kedves ember vagy, de ne is haragudjál, milyen kirándulásokon vettél részt eddig, ha ilyeneket írsz?! :) A közös élményeknél, viszontagságoknál semmi sem kovácsol jobban egybe, persze, ˝idegenek˝ között megvan rá az esély, hogy nincs az embernek való társaság az egész gyülekezetben, de pár kedves mondat és az erdő akkor is ott van. A tábortűzről nem is beszélve! Két éve ősszel, Pilisborosjenőn, gyújtottunk egyet nagy nehezen. Azóta MG és én is vettünk Bear Grylls-es tűzszerszámot... úgyhogy a következő tuti nem kap lángra, de hátha! :)
Meg ne merd
2012.07.18. 01:50:20
Azért ne vegyétek már úgy a szívetekre, amúgyis csak túloztam :DD Lehet csak nekem hiányzik Kálmán, de mintha akkor változatosabb és pörgősebb lett volna a
2012.07.18. 00:45:01
Nem érzem úgy, hogy hanyatlana a műsor, pár hete volt egy adás, ha jól emlékszem, akkor talán a Művészek kontra realisták, amiben volt mindenféle téma, nem csak párkapcsolati dolgok, többek között Bear Grylls és hasonlók. Az nagyon ott volt. Az SMS-ek száma nem áll egyenes arányban a hallgatottsággal. Én pl. azért nem írok SMS-t, mert néha úgy érzem, jobb az adásban elhangzó téma annál, mintsem hogy megszakítódjék az én hülyeségeimmel, ez viszont nem jelenti azt, hogy maga a műsor kevésbé tetszene, mint régen.

Személy szerint nem vagyok egy kirándulás rajongó (mert ott inkább csak menni lehet, mint haverkodni, ezért inkább összeszokott társaságnak való), viszont a régi hagyományoknak megfelelő, kocsmában történő, hallgatókkal való sörözéssel
2012.07.18. 00:04:56
Édes-bús reminiszcencia lengi át a novellát, az elmúlás borzongató lehelete, az újrakezdés, a változtatás lagymatag ígérete. Kálmán ócska kísértete valójában nem természetfeletti elem, hanem egy múltból kinyúló emlék, esetleg a jövőbe vezető lángoszlop.

Ki írta?

Egyébként meg műsorvezetőileg rinyálás helyett fel kéne tölteni az elmúlt háromnegyed év adásait, hogy a rajongók utolérjék magukat, szervezni egy kirándulást