Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Életünk napjai 2

2010.04.07.

Írtam már Neked arról, hogy milyen volt egy kirakatban csücsülni, és úgy vezetni az adásokat. Azóta, mint azt bizonyára tudod, a rádió elköltözött, így a kirakatoknak is búcsút intettünk. De vajon hogyan telnek életünk napjai az új helyen? Lássuk a keddet!
Hát kérem, nem lesz egyszerű a történet. Természetesen adás előtt sok órával találkozunk, hogy legyen időnk megbeszélni, kivel mi van. Ezt úgy kell elképzelned, hogy mindhárman egyszerre, a másikat túlharsogva meséljük saját problémáinkat, vélt vagy valós sérelmeinket, létrehozva ezzel a madárház-effektus nevezetű hangtechnikai szakkifejezést. Ez többnyire a kívülállók számára ordas üvöltözésnek tűnik, aminek véget vetünk akkor, ha bármelyikünk elsírja magát.
Az új hely a lakásunktól - mert ugye emlékeztek még - kissé messzebb van, mint a régi, éppen ezért egy (darab) automobillal közelítjük meg az objektumot. Előtte beülünk a törzshelyünkre, aminek a nevét nem mondjuk ki, mert reklám lenne, majd a fenyegetőzésekkel tarkított könnyed csevegésünk után átfuvaroztatjuk magunkat a közelben lévő kisboltba, hogy estére némi táplálékot vételezzünk magunknak. Itt már megrészegülünk a közelgő adás gondolatától, és vindikáljuk magunknak a jogot, hogy beleszóljunk Kálmán vezetési stílusába, hangosan kritizálván azt. A bolt közel van az új stúdióhoz, Kálmán pedig sportosan vezet, az utunk tehát rövidnek mondható.

Belépve az irodaházba, jólnevelten köszönünk a portás bácsinak, majd, amint látószögéből kikerülünk, testünket és a fizika törvényeit meghazudtolva egy hatalmas sprintet nyomunk le a liftig. Ugyanis, aki utoljára lép be, az könnyen pórul járhat, mert a liftet nem látták el mozgásérzékelő szenzorral, így az első belépő gombnyomására már záródnak is az ajtók. Ez amolyan rádiós humor.
Felérve a harmadik emeletre, a liftben lezajló groteszk poénoknak köszönhetően üvöltve szállunk ki a felvonóból, amit azzal próbálunk meg ellensúlyozni, hogy a stúdió ajtaját gyorsan - de még üvöltve - bezárjuk. Hallgassátok csak meg az előttünk lévő műsort egyszer.

Írtam Neked, hogy nem ülünk kirakatban. Tényleg nem, de az üvegfal megmaradt, egyik oldala egy technikusi szobára néz, ami rendszerint üres, a másik oldala pedig a középső, várószoba-szerű helységre. Nevéből adódóan itt szoktak tartózkodni azok a meghívott vendégek, akik valamelyik előző műsorba várnak bebocsáttatást. Mi nem szeretjük, ha valaki ül a székünkön, viszont udvariatlannak sem akarunk tűnni, úgyhogy kedvesen megkérjük őket, hogy álljanak fel, mert a fotelek minket illetnek, plusz az egyiken a kabátjainkat tárolnánk. Sosem kellett felemelni a hangunkat, bár egyszer az egyik professzort MG a székkel együtt vitte ki a folyósóra, mert megmakacsolta magát, de ez csak egyszeri eset volt. (Majd ráült végül)

Az adás közbeni eseményeken ugorjunk át, hiszen azt úgyis hallod, és látod is a webkamerákon. Mást nem mesélnék Neked, nem is lehet, nem is kell. Ez így is bőséges, újabb szelete volt életünk napjainak.


-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 8

8. NoSema
2010.04.08. 18:37:00
Énnn nem ijedtem meg a képtől,szerintem Kálmánnak szimplán csak nyílt tekintete van:)és épp barátságosan revolveréhez nyúl.MG ettől biztonságban érzi magát,ezért mosolyog!
A cikk
7. Jolika
2010.04.07. 22:18:29
Én megrettentem a Kálmán fejétől... Egy 12 -es karikát minimum kéne nyomni a képre. Nem tudom, hogy fogok-e tudni aludni ezek után.
Vio, a pár perc is több, mint a semmi! És ki a kicsit nem becsüli, az nagyot kap az ánuszába (lókukiból).
De úgyis lesz találkozó, majd akkor kiélem rajtatok mindenféle vágyaim, amikbe még Madonna is belepirulna, és pár percb
6. Lulu
2010.04.07. 21:09:04
egyszer úgy is elkapunk titeket:d és elhalmozunk mindenféle földi és földönkívüli jóval:P :) amúgy kellemes írás:) vidul
5. Viora
2010.04.07. 17:48:07
Ja, a törzshely meg titkos :)
4. Viora
2010.04.07. 17:47:20
A liftes játék háromesélyes, Kálmán nem zárja be a kocsit. Ezt úgy kell elképzelni, h satufék, és mindhárman beszaladunk az épületbe, majd lelassítunk, a portás bácsi miatt, aztán második etap.
Jolika, sajnos ez egy őrzött objektum, látogatókat nem tudunk fogadni - maximum mikor megérkezünk, pár percre, annak meg nem sok értelme van, leszámítva, hogy illedelmesen megköszönjük az
3. Jolika
2010.04.07. 17:38:16
Ha már a stúdióban nem fogadhattok látogatókat, mi lenne, ha a törzshelyen adnák át a hallgatók az ajándékokat, táplálékot és táplálék kiegészítőket, valamint a pénzt és egyéb értéktárgyakat? Magyarán fogadhatnátok az embereket a törzshelyen.
Pank, szerintem sok jó ember kis klotyóban is
2. pank
2010.04.07. 16:14:33
:D:D:D Ugye Kálmán szokta megszívni a liftes poént?:D:D:D (Mert neki még be kell zárni a kocsit, Viora meg ugye rohan... :D)
És az új helyen is van akkor wc, hogy elférjetek benne hárman, vagy ezt helyettesítitek a törzshe
1. QQRIQ
2010.04.07. 09:39:18
Naggyon jó. Ez az automobil lifejezés különösen tetszik: