Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













33 dolog, amit nem gondolnál

2013.06.12.

...A Hotel Végtelenről.

M. Csaba összeszedte ezt a 33 tényt, amit most, közkívánatra, egyben bocsájtunk elétek, hogy ne kelljen keresgélni az egyes részeket, meg mert mégiscsak szebb látvány így.

1. A műsort a Három kívánságos Dévényi Tibi bácsi álmodta meg és a műsorvezetők neveit (Viora, Kálmán, MG, Vilma)- valamint öltözetüket és beszédstílusukat egyaránt Kozsó alakította ki.
2. A műsort eredetileg 3 lány és 1 fiú vezette volna, név szerint: Viola, Endzsi, Kármen és Vilmos.
3. Viora korábban pankrátorként dolgozott, ebből a korszakból maradt meg az azóta védjegyévé vált csuklószorítója, amitől még fürdés közben sem válik meg.
4. MG 162 cm testmagassága ellenére magasabbnak tűnik, köszönhetően a speciális számítógépes technikának és egy sámlinak, amire mindig feláll fotózás előtt.
5. Kálmán tizenöt éves kora óta kopasz, az adás idejére parókát visel.
6. Vilma egy speciális casting során nyerte el a műsorvezetői jogot, így történt, hogy a biztos befutó Fialát kiütötte és a mai napig ő Kálmán utódja. A castingon készült felvételt 80 évre titkosították.
7. Viora hobbiból szívesen és gyakran celebrál vallási műsorokat is, Böjte Atya álnéven.
8. MG a húszas éveit diszkókban töltötte, ahol megmámorosodva izzadtra ugrálta magát, miközben a dí-áj-esz-szi-ó refrént énekelte. Kedvence a Modern Talking: Brother Louie című száma.
9. Kálmán ujjaiban annyira benne van a ritmus, hogy bármit a kezébe vesz, azt pengeti.
10. Vilma utálja a rock zenét, az átkötő zenék alatti időben zajt sugároznak a fejhallgatójába, elkerülendő, hogy rosszul legyen vagy hangosan káromkodjon.
11. A megadott SMS számra hiába is írnátok, mert a műsor előre felvett és megvágott hanganyagból áll, külső üzenetek SOHA sem kerülnek felolvasásra.
12. Egyszer egy betelefonáló hallgató azzal viccelődött, hogy MG kutyahúson nőtt fel. A köztudottan állatvédő MG összetörte a telefont - azóta nincs lehetőség betelefonálásra.
13. A WEB lapon található összes cikket (beleértve ezt is) a műsort alapító Dévényi Tibi bácsi kérésére Ihos József (Kató néni) írja.
14. Viora egyenes ági leszármazottja Kazinczy Ferenc nyelvújítónak. A vér nem vált vízzé: érzékenyen és hevesen reagál minden alkalommal, amikor úgy véli, társai helytelenül ejtenek ki egy-egy szót.
15. MG életében egyetlen egyszer nevetett, de akkor fél órán keresztül. Ezt a nevetést rögzítették és mindig ebből játszanak be részleteket.
16. Kálmánt gyerekként a legtöbben deviáns kisgyereknek képzelik el. Ezzel szemben olyannyira jó magaviseletű és empatikus kisfiú volt, hogy az óvodában jutalomként extra tejbegríz adagot kapott, általános iskolában pedig csakis piros pontokat szerzett magatartásból.
17. Több ezres zenei CD archívum áll a fiúk rendelkezésére, de Viora polgárpukkasztásból mindig csak ugyanabból a húsz zeneszámból hajlandó lejátszani.
18. A Partizánbál (a Hotel Végtelen elődje) családi vállalkozásként indult: Viora és Kálmán testvérek, MG a fiatalos nagybácsi, Vilma MG egyik ex-felesége. Sőt, a látszólag független hallgatók is nagyrészt rokonokból állnak: pl. Dickinson MG bátyja, Rocker Miki Vilma jelenlegi férje.
19. Az utóbbi időben nem azért nincs WEB-kamera kép, mert kicsi a sávszélesség (vicces is volna a XXI. században!), hanem azért, mert a fiúk anyaszült meztelenül ülnek be a stúdióba. A pletykákat megelőzendő, azt mondták, hogy ruhátlanul vezetik az adást, így senki sem gondolta, hogy ez nem poén, hanem a teljes igazság.
20. A műsor bevétele adásonként meghaladja az 5 millió forintot, melyet Tibi bácsi szokott eltenni, a műsorvezetők alig kapnak valamit: MG egy gumicsontot kapott, hogy legyen mivel játszania a kutyákkal, Kálmán egy hajcsatot, Viora egy használt, 1995-ös Bon Jovi kazettát, Vilma pedig jogot arra, hogy néha bemondhassa, mikor van az ismétlés.
21. MG magánemberként túl van az ezredik első randin, viszont önként lemondott arról, hogy az első randinál tovább lépjen, ugyanis szüzességi fogadalmat tett, amit élete során még egyszer sem szegett meg. Számára az okoz (lelki) kielégülést, ha fizethet a randipartnereknek egy-egy drágább italt.
22. Köztudott, hogy a zenei blokkok alatt a WC-ben találták ki a legjobb poénokat. Viszont a WC 500 méterre van a stúdiótól. Mára már mindannyiuk hímtagjára kacsa van húzva, hogy egy-egy Brainstorming miatt ne kelljen tíz perces zenei blokkal megszakítani a műsort.
23. Ismeretes, hogy Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer. Viora viszont kiszámította, hogy ha majd az összes, leendő Hotel Végtelen adás végtelenszer két óra hosszáig tart, akkor az ismétlésekkel együtt már végtelenszer négy óra hosszáig fog.
24. MG köztudottan szerény ember: a nudista strandos kalandját úgy adta elő, mintha ő csak valami jelentéktelen tényező lett volna azon a nevezetes napon. Pedig szemtanúk látták, amint egy hölgyre támadó, két megvadult Galápagosi óriásteknőst a csupasz farkával vert agyon.
25. Kálmán és Vilma mindig, minden adásra pontosan megjelent a stúdióban, soha ki nem hagytak volna egyet sem. Viccből azonban volt úgy, hogy adás kezdés előtt hazaküldték őket.
26. A Kultvicc blogot a Hotel Végtelen műsorvezetői véletlenül fedezték fel, reklámozzák azt és olvasói vicceket is továbbítanak feléjük, de a blog írói a mai napig sem árulták el kilétüket. Nemere István szerint a kultvicceket ufonauták írták.
27. MG képes Kabos Gyula élethű utánzására, Viora képes utánozni MG-t, amint éppen Kabost utánozza.
28. Aki SMS-t küld a Hotel Végtelen számára, az valójában egy emelet díjas számra küldi azt, 1950 Ft. + 27% ÁFA árért.
30. Kálmán minden nővel lefeküdt, aki bejelölte a Facebook-on.
31. Mostanában azért nincs Hotel Végtelen szervezésű hallgatói találkozó, mert a legutóbbi az ott hallható techno-zene hatására táncos orgiába fulladt.
32. A három műsorvezető adáson kívül nem szól egymáshoz, hogy legyen téma adás közben.
33. Bárki, aki cikket ír a Hotel Végtelen oldalra, az bármilyen jó nőt könnyedén megkaphat.



-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 5

2012.09.18. 23:44:27
Jópofa! :)
2012.09.18. 23:41:59
Jópofa! :)
2012.09.06. 23:24:15
Nati: ilyen szakmai titkokat nem szokás elárulni, de mivel egyike vagy a rádiós szépségkirálynő-jelölteknek, ezúttal kivételt teszek: azért 33, mert valójában 32, kíváncsi voltam, valaki észreveszi-e.

Holdkorong: köszönöm. Ilyen fogadtatás után nincs más hátra, hamarosan megírom egy régóta tervezett cikkemet, amiből kiderül, hogy zajlott le a 3+1
2012.09.06. 07:28:57
M. Csaba zseniális, szeretem az írásait!

Akkor hát szóljon a dal MG-nek, közkívánatra, Óbudáról:
1. Nati
2012.09.06. 07:13:47
Annyira jók :) De miért pont 33?