Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Ti írtátok: MG 10 legféltettebb titka!

2012.06.06.

Sziasztok.

Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.

Alant következik LiLee írása:

1. …Hogy MG egyenes ági leszármazottja a világhírű német írónak, Karl May-nak?

2. …S hogy ennek következtében MG maga is nagy rajongója az indián kultúrának, és beceneve voltaképpen a „Morgolódó Galagonya” indián név rövidítéséből ered?

3. …De ő maga is komolyan foglalkozik a szépirodalommal, s olyan nagyra becsült avantgárd költemények fűződnek a nevéhez, mint a „Kikaptam a kislányt a zongora mögül” és az „Óarany óbudai óda”?

4. Az már mindenki előtt ismeretes, hogy MG kedvenc könyve A varázshegy, de azt annál kevesebben tudják, hogy MG 1937-ben egy egész verset szentelt a nagy írónak tisztelete jeléül „Thomas Mann üdvözlése” címmel, melyet az irodalomtörténet a mai napig - tévesen - József Attilának tulajdonít!

5. …És azt tudtad-e, hogy MG első munkahelye valóban egy Hotel volt, ahol liftesfiúként dolgozott, innen ered a fülkeszerű helyek (lift, szauna, zuhanykabin) és a ráköszöngető emberek iránti leküzdhetetlen irtózata?

6. …De ma már többszörös milliomos, aki kizárólag hobbiból, azaz csakis ingyen, vagy jelképes fizetésért hajlandó dolgozni!

7. …Hát azt tudtad-e, hogy MG legnagyobb rajongója nem más, mint Pamela Anderson, aki még ma is reménytelen szerelmet táplál iránta, s levelekkel ostromolja? Ahogy a Life magazin egyik riporterének nyilatkozta nemrégiben: „(…) A rosszfiúk iránti vonzalmam egy beteljesületlen szerelemnek köszönhető. Álmaim férfija Európában él, egy kis országban… De a vágy, hogy egyszer karomba szoríthatom Őt, sosem hunyt ki a szívemben!”

8. Mi több, Pamela tini lányként magára is tetováltatta MG monogramját, ám ezt nem láthatjuk a róla készült fotókon, mivel természetszerűleg mindig kiretusálják! (Nekünk azonban van egy példányunk, ami még Photoshop előtti állapotot mutat!)

9. …Hogy a nyolcvanas évek elején majdnem a Whitesnake együttes basszusgitárosa lett: David Coverdale csak azért utasította végül vissza a jelentkezését, mert MG nem volt brit állampolgár és akkoriban még erősen törte az angolt!

10. Hát azt tudtad-e, hogy a Judas Priest 1988-s I’m a rocker című számát MG személye ihlette? Sőt az album első kiadásán még szerepel is a nevére szóló ajánlás, és egy japán bónusz track-en a refrénben így énekel Halford:

„I´m a rocker, Oh oh
Do as I feel as I say
My name is May, Oh oh
And no one can take that away”.

Köszönjük LiLee-nek, várjuk a további élménybeszámolókat, fiktív sztorikat, mindent, ami a műsorral, vagy velünk kapcsolatos, és megosztanátok másokkal - ez a honlap a Tiétek is.
Ide lehet karcolgatni: hotelvegtelen@radioq.hu

-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 2

2. Zabos
2012.06.09. 19:08:41
És melyik lenne az?
1. Viora
2012.06.07. 14:20:07
Tízből egy kamu.