Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Interjú a műsorvezetőkkel, II. rész: MG

2012.02.29.

Hogy vagy mostanában?

Köszönöm. Mostanában a tél sokat visszavett a lendületemből, de erősen bízom benne, hogy ez a fertelmes évszak lassan továbbáll, és minden újra elfogadható lesz, amikor kilépek az utcára.

A Rádió Q nem kimondottan rock adó, de a műsorban szabad kezet kaptok a számok összeállításában, így a rockzene dominál nálatok továbbra is, ez nem zavarja a kollégákat?

Nem hinném, hogy zavarja őket. Ha az én közvetlen kollégáimra gondolsz, biztosan nem, a rádió többi dolgozója pedig nem szólt idáig. Tehetnénk be más zenéket is, de mivel ezt szeretjük, NEM TESZÜNK.

Mesélsz valamilyen emlékezetes sztorit, ami a rádióval kapcsolatos?

Különösebb sztorim most nincs. Talán az jut eszembe, mikor a rádió tavalyi év-értékelése zajlott, amire Viorával kissé elkésve érkeztünk...gyakorlatilag pont akkor lett vége, mikor beestünk - természetesen önhibánkon kívül. És hogy ne sértsek meg senkit, aki a rengeteg hidegtálat, süteményt és üdítőt odapakolta, úgy éreztem, kötelességem fogyasztani. Adás után, otthon pedig bevettem az összes széntablettát, savlekötőt és bélfertőtlenítőt, mert kissé túllőttem a célon. Ez, mondjuk, leginkább nekem volt emlékezetes.

Milyen különbségek vannak egyes rádióadók között, műsorvezetői szemmel; mi a különbség a néhai Pont FM és a mostani Rádió Q-s társaság között?

A többi adót - kevés kivétellel - sem időm, sem kedvem nincs hallgatni, de valószínűleg a legkirívóbb különbség a zenei készlet és az értékrend miatt adódhat...nincs túl sok alapom minősíteni. A Pont FM és a Rádió Q munkatársai közt pedig - értelemszerűen - igen sok különbség van, már csak a két adó jellegéből adódóan is, de semmi olyan nincs, ami zavarna.

Műsoraitok elég meredekek szókimondás terén, volt ebből valaha is gond?

Volt, természetesen. És lesz is, természetesen. Mondom ezt úgy, hogy jelentősen visszavettünk a pofánkból a Rádió Q keretei közt. Ennek ellenére nem hajtunk fejet, max. biccentünk.

Tavasszal, ha jön a jó idő, ismét kicuccoltok adások előtt a teraszra?

Mindenképpen kivonszoljuk magunkat. Egyrészt a panoráma miatt, másrészt csak.

Köszönöm az interjút, nemsokára folytatjuk.



-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------