Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













Interjú a műsorvezetőkkel, I. rész: Viora

2012.02.22.

Hogy vagy mostanában?

Köszi, jól vagyok, igyekszem mindig jól lenni, és az átlagnál többször sikerül is ez.

A Partizánbált nagyon sokan hallgatták, milyen volt kicsikét népszerűnek lenni?

Furcsa volt, az biztos. A legfurcsább az volt, mikor egy bevásárlóközpont liftjében felismertek. Majd ugyanott még egyszer másvalaki. Szerencsére a rádió nem tévé, ez tehát nem túl gyakori, viszont celebek sosem akartunk lenni, nem is lettünk, szóval nyugodtan sétálgathatunk bárhol.

El tudnád képzelni az életed rádiózás nélkül?

Igen, most már igen. Persze, nem szeretném. Ha nem lett volna Pont fm, akkor nem, de onnantól bármit is csinálunk, hátradőlve tehetjük meg, és ez egy hatalmas ajándék. Lehet hogy sokan nem értik, ezt most miért írom, de páran talán igen.

Biztosan rengeteg sztorit tudnál mesélni a rádiózással kapcsolatban, egy konkrétat mesélnél most nekünk?

Tényleg rengeteg dolog esett meg velünk, ami most így hirtelen eszembe jutott elsőként, az a tavaly nyári leruccanásunk a Balcsira MG-vel és Kálmánnal. Csak két és fél nap volt, de elég eseménydúsra sikeredett, forgattunk két „filmet”, és fájt a torkunk a nevetéstől egész vasárnap. Volt ott éjjeli sétától kezdve fagyizáson át filmforgatásig minden; egyik pillanatban dinnyét ettünk, a másikban ékszereket kerestünk az árokban; ne kérd, hogy fejtsem ki, tudom, szürreális, de igaz. A két leforgatott filmet lehet, hogy hamarosan láthatjátok is. Szuperjó lesz, ígérem.

Kálmán távozása hogyan érintett?

Egy korszak véget ért ezzel, nagyon sajnáltam. Mind műsorilag, mind személyesen nagyon közel álltunk egymáshoz, és állunk persze a mai napig is. Ez az egész Partizánbál - Pont Fm - Hotel Végtelen dolog összeforrt vele, és MG-vel. Mi hárman valahogy mindig nagyon jól éreztük magunkat együtt. Rengeteg dolgot csináltunk. Amik most Kálmán távozásával persze átalakulnak, egy részük pedig eltűnik. De, igyekszem annak örülni, hogy megtörtént, és nem azon sírni, hogy elmúlt. Elvégre nem halt meg. Ha akarom, akármikor felhívatom. Nekem ugyanis megvan a száma.

Szoktad visszahallgatni az adásaitokat?

Igen, és nagyon jókat szórakozom rajtuk. Nekem ezek teljesen új adásoknak tűnnek. Nem is emlékszem rájuk. Remélem Ti nem így vagytok ezzel.

Ha ma indulna egy új műsorotok, mi lenne a címe?

Valami olyan, ami még sosem volt, valami egyedi. Mondjuk: Szomszédok.

Köszönöm az interjút, jövő héten folytatjuk, MG-vel.


-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 1

1. blabla
2012.02.25. 17:14:32
A régi szép idők.