Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













33 dolog, amit nem gondolnál...5. rész

2012.07.20.

...A Hotel Végtelenről.

M. Csaba összeszedte ezt a 33 tényt, amit most részletekben bocsájtunk elétek, hogy könnyebb legyen megemészteni. Íme, az ötödik rész:

23. Ismeretes, hogy Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer. Viora viszont kiszámította, hogy ha majd az összes, leendő Hotel Végtelen adás végtelenszer két óra hosszáig tart, akkor az ismétlésekkel együtt már végtelenszer négy óra hosszáig fog.
24. MG köztudottan szerény ember: a nudista strandos kalandját úgy adta elő, mintha ő csak valami jelentéktelen tényező lett volna azon a nevezetes napon. Pedig szemtanúk látták, amint egy hölgyre támadó, két megvadult Galápagosi óriásteknőst a csupasz farkával vert agyon.
25. Kálmán és Vilma mindig, minden adásra pontosan megjelent a stúdióban, soha ki nem hagytak volna egyet sem. Viccből azonban volt úgy, hogy adás kezdés előtt hazaküldték őket.
26. A Kultvicc blogot a Hotel Végtelen műsorvezetői véletlenül fedezték fel, reklámozzák azt és olvasói vicceket is továbbítanak feléjük, de a blog írói a mai napig sem árulták el kilétüket. Nemere István szerint a kultvicceket ufonauták írták.
27. MG képes Kabos Gyula élethű utánzására, Viora képes utánozni MG-t, amint éppen Kabost utánozza.

Folyt. Köv.




-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 1

1. Nati
2012.07.20. 17:35:11
Egyre jobbak :)