Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













33 dolog, amit nem gondolnál...4. rész

2012.07.13.

...A Hotel Végtelenről.

M. Csaba összeszedte ezt a 33 tényt, amit most részletekben bocsájtunk elétek, hogy könnyebb legyen megemészteni. Íme, a negyedik rész:

18. A Partizánbál (a Hotel Végtelen elődje) családi vállalkozásként indult: Viora és Kálmán testvérek, MG a fiatalos nagybácsi, Vilma MG egyik ex-felesége. Sőt, a látszólag független hallgatók is nagyrészt rokonokból állnak: pl. Dickinson MG bátyja, Rocker Miki Vilma jelenlegi férje.
19. Az utóbbi időben nem azért nincs WEB-kamera kép, mert kicsi a sávszélesség (vicces is volna a XXI. században!), hanem azért, mert a fiúk anyaszült meztelenül ülnek be a stúdióba. A pletykákat megelőzendő, azt mondták, hogy ruhátlanul vezetik az adást, így senki sem gondolta, hogy ez nem poén, hanem a teljes igazság.
20. A műsor bevétele adásonként meghaladja az 5 millió forintot, melyet Tibi bácsi szokott eltenni, a műsorvezetők alig kapnak valamit: MG egy gumicsontot kapott, hogy legyen mivel játszania a kutyákkal, Kálmán egy hajcsatot, Viora egy használt, 1995-ös Bon Jovi kazettát, Vilma pedig jogot arra, hogy néha bemondhassa, mikor van az ismétlés.
21. MG magánemberként túl van az ezredik első randin, viszont önként lemondott arról, hogy az első randinál tovább lépjen, ugyanis szüzességi fogadalmat tett, amit élete során még egyszer sem szegett meg. Számára az okoz (lelki) kielégülést, ha fizethet a randipartnereknek egy-egy drágább italt.
22. Köztudott, hogy a zenei blokkok alatt a WC-ben találták ki a legjobb poénokat. Viszont a WC 500 méterre van a stúdiótól. Mára már mindannyiuk hímtagjára kacsa van húzva, hogy egy-egy Brainstorming miatt ne kelljen tíz perces zenei blokkal megszakítani a műsort.

Folyt. Köv.




-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 3

3. LiLee
2012.07.14. 14:19:18
Vilma hiányzásakor M. Csabának kellene beugrania helyette, hiszen csak látszólag független hallgató, valójában ő is része a családi vállalkozásnak, mint itt finoman sejtetni engedi!
Nekem (Kálmánon kívül) a betelefonálók hiányoznak; viszont a ˝Lajos bácsi rovatot˝ nagyon jónak tartom, hozott egy új
2012.07.13. 17:18:37
Szegény kacsák, milyen megalázó is ez. Csodálom, hogy az állatvédők eddig nem reklamá
2012.07.13. 17:12:48
ezen beszartam :DDD de most tényleg, én nem mondom hogy rosszabb lett a műsor,(najó, hagyjuk a sallangot, unalmas már kissé a műsor)de nagyon hiányzik Kálmán... Vilma is ügyes, de valahogy a műsor már egy kiégett mónika showhoz hasonlít, ugyanazokkal a poénokkal... És amikor néha van Kálmán, akkor mintha visszaállna a világrendje, és lehet rendesen szakadni, sokkal változatosabb a műsor. És nem hiszem el, hogy Kálmán úgy egyébként nem rádiózna még ingyen is, és az már tényleg semmi, hogy egy mi