Belépés

 

Hotel Végtelen

Interaktív éjszakai műsor
A Rádió Q-n, Fm 99,5 Mhz

Élőben: Kedd este 21-23h
Ismétlés: Szombaton 22-24h
SMS: 06 70 70 60 995
Adástelefon: Bemondjuk...

Műsorvezetők

Kiss Kálmán
    Vilma
MG
Viora













33 dolog, amit nem gondolnál...3. rész

2012.07.11.

...A Hotel Végtelenről.

M. Csaba összeszedte ezt a 33 tényt, amit most részletekben bocsájtunk elétek, hogy könnyebb legyen megemészteni. Íme, a harmadik rész:

13. A WEB lapon található összes cikket (beleértve ezt is) a műsort alapító Dévényi Tibi bácsi kérésére Ihos József (Kató néni) írja.
14. Viora egyenes ági leszármazottja Kazinczy Ferenc nyelvújítónak. A vér nem vált vízzé: érzékenyen és hevesen reagál minden alkalommal, amikor úgy véli, társai helytelenül ejtenek ki egy-egy szót.
15. MG életében egyetlen egyszer nevetett, de akkor fél órán keresztül. Ezt a nevetést rögzítették és mindig ebből játszanak be részleteket.
16. Kálmánt gyerekként a legtöbben deviáns kisgyereknek képzelik el. Ezzel szemben olyannyira jó magaviseletű és empatikus kisfiú volt, hogy az óvodában jutalomként extra tejbegríz adagot kapott, általános iskolában pedig csakis piros pontokat szerzett magatartásból.
17. Több ezres zenei CD archívum áll a fiúk rendelkezésére, de Viora polgárpukkasztásból mindig csak ugyanabból a húsz zeneszámból hajlandó lejátszani.

Folyt. Köv.




-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

Kommentek száma - 1

1. Nati
2012.07.12. 10:58:52
:D